6.6.2016

Söpöä TammisaaressaTäällä ollaan vielä! Työharjoittelussa on oltu täyttä haipakkaa jo kuukauden päivät, lukukauden loppuun kasautuneet hommat, pari kesäkurssia ja omat projektit ovat kyllä verottaneet blogilta aikansa.Tässä olisi pari kuvaa eräästä somasta majoituspaikasta, missä majotuin kerran Tammisaaren reissulla. Työharjoittelukuviot ovat kuljettaneet nyt muutaman kerran tuonne valloittavaan pikku paikkaan ja voin suositella kaikille jotka eivät ole käyneet! Tämä majapaikka sijaitsee ihan vanhan kaupungin ytimessä ja on oikein viihtyisä yöpymismahdollisuus. Seiniltä löytyy Markku Kolehmaisen suuria tauluja ihailtavaksi ja sisustus on mukavan rento ja kotoisa.  

ps. omista projekteista puheenollen, käykääpä katsastamassa tämä yhteisprojekti, jossa olen mukana! Ollaan perustettu luokkakavereiden kanssa Haava Design-kollektiivi ja meillä on päämääränä ensi vuoden ImmCologne-huonekalumessut Saksassa! Jännittävää! 


2 kommenttia:

  1. Tammisaaressa on tullu käytyä lapsesta saakka, asuttiin aika lähellä ja molemmat vanhemmat asuu edelleenkin :) Ja vitsi miten kivalta näyttää toi majapaikka!

    Onnea messuprojektiin!

    VastaaPoista
  2. Voi vitsit, mulle oli ihan uus tuttavuus! Majapaikka näytti vähän vanhaan navettaan tai muuhun vastaavaan piharakennukseen rempatulta, en tajunnut kysyä, mutta oli kyllä kiva.

    Kiitos! :--)

    VastaaPoista

:--)