3.1.2016

Uusi vuosi, millaiset kujeet?
Aloitetaanpa vuosi aika reippaalla kuvamäärällä! Kuvissa myös syy tähän pieneen hiljaisuuteen, eli lomailtiin vähän ja täällä kotonakin ajattelin käyttää aikani tuon vieraan viihdyttämiseen, halusi hän sitä tai ei. :--) 

Ensiksi oltiin Lissabonissa pari yötä, siellä lähinnä semmoista leppoisaa päämäärätöntä vaeltelua pari päivää. Seuraavaksi hypättiin bussiin, joka vei meidät Lagokseen. Huomasi, että kyseessä on turistien suosima paikka, koska näin talvikautena siellä oli jopa ahdistavan hiljaista. Meidän hotelli sijaitsi myös vähän liian syrjässä keskustasta, joka saattoi vaikuttaa minun osalta tuohon tunteeseen. Kallioiset rannat kuitenkin siellä upeat ja eipähän ollut täyttä! Harmi ettei ihan niin lämmin, että olisi uimaan innostunut.
Paluumatkalla vielä yksi yö Lissabonissa ja sitten tultiin Casteloon. Täällä meitä ei oikein säät suosineet, joten tuli katsottua luvattoman monta tuntia elokuvia ja nukuttua 12-tuntisia yöunia. Toisaalta, teki hyvää ja tulipahan startattua uusi vuosi hyvin levänneenä!

Mieli avoinna ja levänneenä uuteen vuoteen, mikäs parempaa! Suunnitelmiakaan ei vielä toistaiseksi ole yhtään, mutta eiköhän niitä keksitä! Kunhan pääsen Suomeen, voisi pitkästä aikaa vaikka lähteä mäkeen! Keväällä olisi taas tiedossa työharjoittelua, ja toivottavasti löytyy joku super innostava paikka! Kesällä voisi käydä jotkut festarit, tekisi mieli vähän reissata, ehkä Tanskassa, Ruotsissa tai Norjassa, telttaretki kiinnostaisi ja Helsinki.

Tänä vuonna en alkanut laatimaan listoja(vaikka olenkin innokas listailija), mitä vuoden aikana pitäisi kokea, kuinka olla parempi ihminen, paljonko liikuntaa pitää harrastaa, mitä saa syödä ja mitä näitä nyt on.. Mutta olen kyllä ääneen ajatellut, että liikunnan voisi taas palauttaa arkeen vahvemmin, se jotenkin jäi taka-alalle viime vuonna, vähän huomaamattakin. Täällä reissussa olen innostunut pilateksesta, joka toivottavasti jatkuu Suomessa, mutta lisää uusia lajeja tekisi mieli kokeilla Suomessakin, josko löytyisi vaikka uusi lemppari. 

Toinen juttu mitä olen vähän pohtinut, on tämä blogi. Välillä häiritsee, että täällä on sitä sun tätä, enkä oikein tiedä mihin suuntaan tätä veisin. Valokuvausintokin on meinannut olla hukassa, ja on käynyt mielessä sekin, että minkä takia tätä blogia oikein edes pitää. Ajattelin kuitenkin, että kyllä tähän tekee mieli panostaa lopetusta enemmän, joten ehkä pohdin vähän tämän suuntaa, josko se tästä tulisi selkeämmäksi, luultavasti muotoilu tulee olemaan vahvemmin esillä, koska no, tuleva muotoilija, niiden asioiden parissahan sitä taitaa suurin osa ajasta(ja ajatuksista) mennä. 
Ehkä täällä reissun päällä on tämmöinen kriisi kehkeytynyt, kun tuntuu, että tämä on pelkkää reissuasiaa. Ja koska tiedän, että sinne ruudun toiselle puolelle muutama lukija  aina eksyy, niin laittakaahan kommenttia, mikä kiinnostaa ja mikä ehkä ei. :--)

Hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:--)